logo GA.png

ПОЛІТИКА ПРИВАТНОСТІ
 

Genesis Academy турбується про захист персональних даних.

Ця політика приватності (далі - Політика) містить інформацію щодо порядку збору, зберігання, обробки та використання персональних даних користувачів сайту Gensis Academy (далі – Сайт). При обробці персональних даних користувачів ми керуємося Законом України «Про захист персональних даних».
 

Зміст політики приватності:

  1. Хто ми?

  2. На що поширюється Політика?

  3. Перелік даних, які ми збираємо і навіщо?

  4. На якій підставі обробляються персональні дані?

  5. Який строк зберігання персональних даних?

  6. Чи передаються персональні дані третім особам?

  7. Які права мають користувачі Сайту щодо належних їм персональних даних?

   8. Який порядок оновлення Політики?

   1. Хто ми?

Ми, Genesis Academy, – єдина екосистема, що обʼєднує всі навчальні програми від ІТ-компанії Genesis, які допоможуть безкоштовно отримати актуальні знання про специфіку роботи продуктових ІТ-бізнесів. Ми допомагаємо опановувати бізнес-напрями, розвивати продуктове мислення та вчитись шукати власні рішення. 

Контактні дані: academy@gen.tech

За наявності будь-яких питань та зауважень ви можете звернутися за вказаними вище контактними даними.
 

   2. На що поширюється політика приватності?

Ця Політика поширюється на Сайт Genesis Academy https://www.academy.gen.tech/.

Будь ласка, уважно ознайомтеся з Політикою, перш ніж ви почнете використовувати цей Сайт. Користуючись цим Сайтом, ви висловлюєте свою беззастережну згоду з цією Політикою і зазначеними в ній умовами надання, збору, обробки ваших персональних даних. У разі незгоди з умовами цієї політики ви маєте утриматися від використання Сайту.
 

   3. Перелік даних, які ми збираємо і навіщо?

Genesis Academy збирає персональні дані, які є необхідними для проведення реєстрації та відбору на освітні заходи, що пропонуються на Сайті, надання вам можливості користування Сайтом, надання вам необхідної допомоги, а також для зв'язку з вами.

Genesis Academy збирає тільки такі категорії персональних даних користувачів:

  • Повне імʼя (прізвище, імʼя, по батькові) для ідентифікації особи.

  • Контактні дані для направлення інформації щодо освітнього заходу, на який ви зареєструвалися, а також щодо інших освітніх можливостей, які пропонуються Genesis Academy, запрошення до участі в загальному діалозі учасників освітнього заходу в соціальній мережі Telegram. Контактними даними є адреса електронної пошти, номер телефону, імʼя користувача в соціальній мережі Telegram.

  • Дані щодо кваліфікації користувача для здійснення відбору учасників на освітній захід. Даними щодо кваліфікації користувача є місце навчання (вищий навчальний заклад), спеціальність, місце роботи, посада, резюме та викладені у ньому дані.

  • Дані, які збираються Сайтом автоматично за допомогою встановленого на вашому пристрої програмного забезпечення: файли cookie, технічна інформація про пристрій, з якого здійснюється користування Сайтом (зокрема, тип браузера, тип і модель пристрою, версія операційної системи), інформація про взаємодію користувача з Сайтом (зокрема, час доступу, адреса запитуваної сторінки).

Звертаємо увагу, що ми свідомо не обробляємо персональні дані користувачів молодше 16-ти років. Якщо ви є таким користувачем, або ж законним представником такого користувача, будь ласка, повідомте нас листом на електронну пошту academy@gen.tech
 

   4. На якій підставі обробляються персональні дані?

Genesis Academy обробляє ваші дані на наступних підставах:

  • Для обробки вашої заявки та участі у заходах, організованих Genesis Academy на підставі ст. 11.1(3) Закону України «Про захист персональних даних» (укладення та виконання правочину, стороною якого є суб’єкт персональних даних або який укладено на користь суб’єкта персональних даних чи для здійснення заходів, що передують укладенню правочину на вимогу суб’єкта персональних даних).

  • Для аналізу вашої взаємодії із нашим сайтом, для надсилання маркетингових листів, для комунікації щодо поточених та майбутніх заходів на підставі ст. 11.1(6) Закону України «Про захист персональних даних» (необхідність захисту законних інтересів володільця персональних даних або третьої особи, якій передаються персональні дані, крім випадків, коли потреби захисту основоположних прав і свобод суб’єкта персональних даних у зв’язку з обробкою його даних переважають такі інтереси.

    5. Який строк зберігання персональний даних?

Ми зберігаємо персональні дані лише протягом строку, який є необхідним для реалізації цілей, визначених у пункті 3 вище, але у будь-якому випадку не більше трьох років.

Якщо ви не хочете, щоб ми зберігали ваші персональні дані протягом зазначеного строку, ви можете скористатись правом на видалення своїх даних, надіславши відповідний лист на електронну пошту academy@gen.tech. Ми видалимо ваші дані протягом 30 днів після отримання такого листа.
 

    6. Чи передаються дані третім особам? 

Ми ділимося інформацією з третіми сторонами, які допомагають нам аналізувати та покращувати наш Сайт. 

Типи постачальників послуг, якими ми передаємо інформацію, включають, зокрема:

  • Постачальники рішень для створення платформи та збереження даних (Wix).

  • Постачальники аналітики даних (BigQuery, Facebook Analytics, Google Analytics).

  • Постачальники рішень для комунікації (Sendios, Mailchimp).

  • Маркетингові партнери (Facebook Pixel, Google Tag Manager).

 

    7. Які права мають користувачі Сайту щодо належних їм персональних даних?

Оскільки ми збираємо, зберігаємо, обробляємо та використовуємо персональні дані користувачів Сайту, всі користувачі Сайту мають такі права:

  • Знати про джерела збирання персональних даних, їх місцезнаходження, мету обробки персональних даних, місцезнаходження володільця чи розпорядника персональних даних.

  • Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані.

  • Отримувати доступ до власних персональних даних за умови надання інформації про ПІБ, місце проживання і реквізити документа, що посвідчує особу.

  • Отримувати інформацію про те, чи обробляються ваші персональні та які саме.

  • Вимагати припинити обробку персональних даних (повністю або частково).

  • Вимагати змінити або знищити персональні дані, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

  • На захист персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію.

  • Звертатися зі скаргами на обробку персональних даних.

  • Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

  • Вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних.

  • Відкликати згоду на обробку персональних даних.

  • Знати механізм автоматичної обробки персональних даних.

  • На захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

Для реалізації будь-якого із зазначених прав ви можете звернутися з листом за електронною адресою academy@gen.tech.
 

    8. Який порядок оновлення Політики?

Ми залишаємо за собою право вносити зміни в цю Політику в будь-який час, тому, будь ласка, періодично її переглядайте. У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики, ми, на наш розсуд, оповістимо вас на цьому Сайті або електронною поштою.

 
 
 
 
 
 
 
 

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Genesis Education дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від користувачів наших послуг.

 

    1. Загальні положення

Відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року № 2297-VI «Про захист персональних даних» (далі — «Закон») під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Згідно із законодавством, до персональних даних належить ім'я та прізвище, псевдонім (нік), адреса електронної пошти та номер телефону, IP-адреса. Такі відомості ми можемо отримати безпосередньо від користувачів та/чи учасників, наприклад, під час реєстрації на освітні заходи Genesis Education чи безпосередньому наданні даних.

    2. Використання та мета збору персональних даних

Особиста інформація відвідувачів сайту, зібрана під час реєстрації на освітні заходи Genesis Education, використовується для надання послуг у відповідності з потребами учасників та користувачів, в першу чергу для надання освітніх послуг. Зібрана інформація також використовується в електронних поштових розсилках для повідомлення про нові можливост, заходи та інші новини компанії. Діяльність щодо викорисання та збору персональних даних відбувається відповідно до цієї Політики та на підставі чинного законодавства України.

Зібрані персональні дані зберігаються стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у Політиці, або у строки, встановлені чинним законодавством України, або до моменту повідомлення про прохання видалення цих даних.

    3. Надання доступу до інформації

Надання доступу до персональної інформації іншим компаніям та/чи приватним особам можливе лише за наступних обставин:

  • за наявності дозволу Користувача. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації потрібна чітка згода Користувача;

  • у випадках визначених чинним законодавством України, а також у випадках запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам.

    4. Захист інформації

Для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення вживаються всі необхідні заходи. До таких заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування, заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких зберігаються персональні дані.

    5. Зміна політики конфіденційності

Користувач приймає умови цієї політики конфіденційності і враховує, що Політика конфіденційності може змінюватися. Зміни, що вносяться до Політики, публікуються на цій сторінці.

З питань щодо політики конфіденційності (в т.ч. видалення персональних даних), користувач може зв'язатися за адресою електронної пошти academy@gen.tech

line_3.gif

Лови хвилю нових подій

Надаючи свою пошту, ти погоджуєшся
отримувати листи про освіту в продуктовому IT

logo.gif

Написати нам: